CONTACT@YOURBRAND.RO
DESPRE NOI SERVICII PORTOFOLIU PARTENERI NOUTATI
NUNTI BOTEZURI PETRECERI TEMATICE CATERING TEAM BUILDING
Defineste.
alege evenimentul dorit
Creeaza.
inspira-te din evenimentele noastre
Planifica.
stabileste toate detaliile

DEFINESTE EVENIMENTUL TAU

Avem placerea sa te cunoastem! Sa stim exact ce eveniment fericit va avea loc in viata ta, si sa te punem in tema , in cele ce urmeaza cu toate serviciile de care noi ne ocupam in cadrul evenimentelor ce alcatuiesc munca noastra.

Speram ca oferta noastra de servicii sa fie in concordanta cu cerintele tale, si sa putem personaliza evenimentul dorit in functie de stilul tau.

Organizare nunti


Este cea mai frumoasa zi din viata celor mai multi oameni! Este cea mai emotionanta zi pentru toate miresele din lume! Este ziua in care stralucirea lor reprezinta cea mai puternica motivatie de bucurie a tuturor celor invitati la sarbatoare!
mai multe detalii

Organizare botezuri


Orice copil e o minune... O minune ce merita sarbatorita, alaturi de cei dragi familiei! E prima petrecere a copilului, care se afla in centru atentiei, fara sa inteleaga nimic din ce se petrece in jur! O noua viata!
mai multe detalii

Organizare petreceri tematice


Petrecerile tematice sunt un alt capitol interesant din munca noastra si sunt in general legate de un anumit eveniment clasic (Ziua Indragostitilor, 8 martie, Craciun, si multe altele) sau sunt pure inventii menite sa creeze o nebunie de petrecere!
mai multe detalii

Servicii de catering


Pentru un eveniment complet, ne ocupam si de organizarea serviciilor catering pentru evenimente si mese festive. Dedicarea, experienta si seriozitatea ne recomanda ca parteneri ai dumneavoastra in realizarea unui eveniment de neuitat.
mai multe detalii

Planificare team building


O saptamana are 168 de ore din care aproximativ 40 sunt petrecute la munca, ceea ce inseamna ca ne petrecem un sfert din timp alaturi de colegii de munca. Dinamica vietii moderne, dead-line-urile stranse, impunerile competitionale si informationale existente isi spun cuvantul dupa un timp sub forma de oboseala si tensiune relationala.
mai multe detalii
DESPRE NOI SERVICII PORTOFOLIU PARTENERI LINKURI CONTACT
COPYRIGHT © 2012 YOUR BRAND. AGENTIE ORGANIZARE NUNTI.
Parteneri : Aranjamente nunti / Carpatmedia.ro
sitemap